Shauna Vandamme

Diëtist, diabeteseducator

Ik ben Shauna en werkzaam in M3care als erkende diëtiste en diabeteseducator. Naast zelfstandige diëtiste, ben ik ook werkzaam in het Jan Palfijn ziekenhuis te Gent.

In het ziekenhuis deed ik al ervaring op met verschillende pathologieën zoals oncologie, maag- en darmproblemen, hart- en vaatziekten, diabetes… Maar ook voor vermagering kan ik jou verder helpen.

Ik vind het heel belangrijk om persoonlijk te werken. Tijdens het eerste gesprek krijg ik wat meer inzicht in je voedingspatroon en je levensstijl. Daarna bekijken we samen wat we kunnen aanpassen en hoe we dit verwezenlijken. We stellen samen persoonlijke doelstellingen op en ik geef je tips hoe deze doelstellingen behaald kunnen worden. Iedere consultatie zal ik jouw lichaamssamenstelling meten. Op die manier kunnen we de evolutie in spier- en vetmassa zien.

Contact

Je kan bij mij terecht op de zaterdagvoormiddag van 8 tot 12u30.

Heb je nog vragen of twijfel je over iets? Dan kan je me steeds eens bellen of een mailtje sturen. Je kan een afspraak maken via telefoon, mail of via https://shaunavandamme.nutriportal.eu/login.

T: 0493 18 35 46
M: consultatie@shaunavandamme.be