Hannelore Vandeverre

Pediatrisch kinesitherapeut, bekkenfysiotherapeut

Hallo, ik ben Hannelore Vandeverre en werk als pediatrisch en bekkenbodemkinesitherapeute in M3-Care te Merelbeke.

Als mama van drie kinderen sluit mijn werk aan bij mijn persoonlijke leefwereld.Kinderen kunnen bij mij terecht voor diagnostiek en behandeling van motorische problemen, dit omvat schrijfmotoriek en psychomotoriek. Daarnaast volgde ik nog een bijscholing voor ademhalingstherapie bij baby’s en kinderen alsook voor relaxatietherapie bij jongeren. Kinderen met plas en stoelgangsproblemen worden hiervoor ook ondersteund.

Jonge mama’s (to be) begeleid ik tijdens en na de zwangerschap. Dit kan voor een algemene voorbereiding op de bevalling alsook specifiek voor bekkenpijn of andere klachten. Tijdens de postnatale kine wordt specifiek aandacht gegeven aan de bekkenbodem in combinatie met algemeen herstel en re-conditionering. Dit kan zowel individueel als in groep met aansluitend een babymassage.

Als bekkenbodemtherapeut begeleid ik zowel vrouwen, mannen, transgenders en kinderen met urine of stoelgangsproblematiek.

Het is met een ongelooflijke drive dat ik me toeleg op de multidisciplinaire samenwerking in dit specialistisch bekkenbodemteam met een gynaecoloog, psycholoog, seksuoloog en bekkenbodemchirurg van M3-Care.

Contact

Afspraken kunnen telefonisch of via e-mail ingepland worden op:

T: 0472 20 03 25
M: hannelore.kine@gmail.com