Kenan Öfkeli

Podoloog, medische pedicure

Hallo, ik ben Kenan Öfkeli en werk als podoloog in het multidisciplinair medisch centrum M3-Care in Merelbeke.

Als fervente voetballer ben ik altijd bewust geweest hoe belangrijk een goede statiek en verzorging van de voeten is. Dat motiveerde mij om na mijn opleiding lichamelijk onderwijs me bij te scholen om een erkend podoloog te worden.

Naast mijn eigen praktijk in Gent, vervoeg ik het multidisciplinaire team M3-Care om een brede waaier aan podologische behandelingen aan te bieden aan een diverse patiëntenpopulatie.

Behandelingsmogelijkheden zijn o.a:

  • Instrumentele behandeling (medische pedicure)
  • Podologisch onderzoek & functionele (sport)zooltherapie
  • (Sport)schoenadvies
  • Screening bij specifieke doelgroepen

Zoals hierboven vermeld, houd ik me ook bezig met de behandeling van huid- en nagelaandoeningen, eelt en likdoorns, ingegroeide nagels, etc. Naast instrumentele behandelingen, afhankelijk van de klachten, kunnen extra toepassingen worden uitgevoerd.

Ook voor steunzooltherapie kan je bij mij terecht. Na een uitgebreid podologisch onderzoek waaruit blijkt dat de positie van de voet en/ of voetfunctie invloed heeft op de klachten ter hoogte van de rug en/ of het onderste lidmaat (knie, enkel en voet), wordt een voetafdruk genomen. Op deze manier zijn de zolen specifiek op maat gemaakt en wordt er een zoolconcept opgesteld in functie van de noden. Daarna wordt een schoeninspectie uitgevoerd en schoenadvies meegegeven.

Zooltherapie kan tevens worden gecombineerd met andere paramedische disciplines zoals kinesitherapie, osteopathie,… om een maximaal resultaat te bereiken, ideaal dus in dit multidisciplinair centrum.

In het kader van preventie worden er ook screenings uitgevoerd, dit om mogelijke klachten vroegtijdig op te sporen. Zo kunnen er bij diabetici en reumapatiënten risico’s op wondjes voorkomen. Bij kinderen kunnen er op tijd afwijkingen worden vastgesteld en behandeld. Tevens kunnen chronische klachten bij sporters worden verholpen om de sportbeoefening te optimaliseren.

Contact

U kunt me contacteren vanaf 1 september 2020 via onderstaand gsm- nummer of e-mail adres. Huisbezoeken zijn indien gemotiveerd ook mogelijk.

T: +32 487 79 92 75
M: kenanpodopoint@gmail.com