Karmen Schiettecatte

Psycholoog, systeemtherapeut

Hallo, mijn naam is Karmen Schiettecatte en ben werkzaam in M3Care als erkend klinisch psycholoog en systeemtherapeut (i.o.). Dit combineer ik naast mijn werk in het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW).

Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent als master in de psychologie – afstudeerrichting klinische psychologie en ben aangesloten bij de psychologencommissie en de Vlaamse vereniging van klinisch psychologen (VVKP).

Je kan bij mij terecht voor zowel individuele therapie, partnerrelatie-en gezinstherapie. Ook moeilijkheden of bezorgdheden omtrent echtscheiding en het effect op de partners/kinderen/pubers, ouderschap, hechtings-, relationele en opvoedingsproblematiek behoren tot mijn vakgebied.

Sommige mutualiteiten geven een tegemoetkoming voor een consultatie bij een erkend psycholoog. Je kan bij jouw mutualiteit of via het Vlaams patiëntenplatform nagaan of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming.

Contact

Afspraken kunnen individueel, maar ook met partner of gezin gemaakt worden. Indien ik niet onmiddellijk bereikbaar ben, mag je steeds je naam en nummer doormailen of inspreken via voicemail.

Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens:

T: 0470 83 27 23
M: psycholoogkarmenschiettecatte@outlook.be