Emmelie Reynvoet

Algemeen chirurg

Hallo, ik ben Dr Emmelie Reynvoet en ik ben werkzaam als algemeen chirurge in het AZ Jan Palfijn ziekenhuis te Gent. Consultaties doe ik elke donderdagavond in het multidisciplinair medisch centrum M3 care in Merelbeke.

Ik ben specialiste in abdominale heelkunde, colorectale heelkunde en robotchirurgie. Ik leg me vooral toe op de oncologische heelkunde, patiënten kunnen bij mij terecht voor de heelkundige behandeling van tumoren van het maagdarmstelsel.

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in buikwandchirurgie, met name de behandeling van lies- en littekenbreuken. Bij deze chirurgie tracht ik steeds minimaal invasieve technieken toe te passen. Ik heb ook een ruime ervaring met proctologische aandoeningen zoals aambeien, anale kloofjes of abcessen.

Ook voor algemene abdominale heelkunde zoals galblaasverwijdering, appendixoperatie, obstructies, bekkenbodemproblematiek, … kan je bij mij terecht.

In het M3 care centrum te Merelbeke doe ik consultaties elke donderdagavond. Je kan er terecht voor het bespreken van een chirurgisch probleem, het plannen van een operatie of opvolging na een operatie. Kleine ingrepen onder lokale anesthesie kunnen hier ook uitgevoerd worden.

Contact

Meer info op www.dokterreynvoet.be

Afspraken kunt u maken via deze online module